Теории на конспирацията – кой уби звездите?

 

 

     1          Боб Марли                 1062858_544_

Понякога е нужна малко помощ

Когато някой популярен човечец се спомине и се пресели из вечните шоу-полета, неговите почитатели веднага започват да нищят причините за смъртта му. Така на бял свят излизат какви ли не причудливи теории за злощастната загуба. И макар всички ние да знаем, че истинските виновници за кончината на звездите са Илюминатите и Масоните, и че Елвис не е мъртъв – просто си е отишъл. То феновете не мислят така, а вижте как.

Боб Марли отстранен от ЦРУ

Боб Марли се преселва при великия Джа през 1981 г. след заболяване от рак, тръгнало от меланома на крака му.

Няколко години по-рано през 1976 г. срещу него е извършено покушение, вероятно резултат от противоборството на различни политически формации в Ямайка. Едната партия поддържала САЩ, а другата била в съюз с Куба. Националната партия дълго опитвала да привлече певеца и растафарианското движение на своя страна, а лейбъристите осъзнавали, че ако това стане, ще претърпят поражение и решили да се отърват от музиканта.

Но къде е връзката със смъртта на Боб? Според конспиративните теории, Карл Корби, синът на директора на ЦРУ, подарил на Боб чифт обувки, които причинили болка в палеца на единия крак на изпълнителя, когато ги обул. Когато разгледали обувката вътре, в нея била открита медна жичка. По заявление на самия певец, година след това на крака му се образувала меланома. В интерес на истината, досието на Боб Марли в ЦРУ до ден днешен е засекретено…

2  Джими Хендрикс 1062833_444_

Понякога е нужна малко помощ

Джими Хендрикс бил удушен до смърт

Музикантът, чиято музика оказва влияние на безброй изпълнители до ден днешен, умира на 27 години след задушаване на път за болницата. Парамедиците, извикани на място от приятелката на Хендрикс, потвърждават, че певецът вече бил мъртъв. Установено е, че Джими е загинал след като се задавил със собственото си повръщано, след злоупотреба с вино и наркотици. Това, което озадачава следователите обаче е, че в кръвта му не било открито голямо количество алкохол, а дробовете му били пълни с вино, така сякаш се е удавил в него.

Според конспиративните версии, певецът имал връзки с организацията „Черните пантери“ и смъртта му била една от многото извършени от американското правителство, за да ограничи влиянието ѝ.

3              1062832_544_

Понякога е нужна малко помощ

 Майкъл Джексън е поръчан от президента на Иран

През юли 2009 г. в Иран се провеждат спорни президентски избори, привлекли световното обществено внимание. След избирането на Махмуд Ахмадинеджад за президент, многобройните протести преминават в масови размирици, а протестиращите търсят помощта на САЩ. В този момент Майкъл Джексън умира, а целия свят го оплаква… Конспираторите твърдят, че иранският президент е поръчал известният певец да бъде убит, за да измести световното внимание от случващото се в страната.

Ейми Уайнхаус                1062831_544_ 

Ейми Уайнхаус е убита от Илюминатите
Казахме ли ви, че са те! Ейми умира през 2011 г. в собствения си дом, след като довършва с алкохол изтормозеното си от наркотици и булимия тяло. Поредната жертва на проклятието „27“ обаче умира при съвсем различни обстоятелства, според параноичните привърженици на конспиративните теории. По техни думи Уайнхаус е била принесена в жертва на боговете по време на таен ритуал на илюминатите. Какви доказателства имат? Тялото ѝ е открито на 23 юли 2011 г., по това време певицата е била точно на 27 години и 311 дни. Числата 3, 7, 11 са свещени за илюминатите и се срещат навсякъде около смъртта на Уайнхаус. Дали да вярвате, преценете сами.
Кърт Кобейн                    1062849_544_ 

Кърт Кобейн изкъртен от Кортни

Грънджасалата икона Кърт Кобейн умира след като друсан си пръска ефектно мозъка с пистолет през 1994 г. Частният детектив Том Гранд, който разследва причините за смъртта, прилага косвени доказателства, според които изпълнителят е бил толкова препълнен с хероин, че не е можел да движи дори пръстите си, камо ли да държи пистолет. Следователно причината за смъртта му е неговата съпруга – инсценирала самоубийство. Няколко години по-късно Елдън Хоук признал, че Кортни Лав му предлагала 50 000 долара за убийството на Кърт… Евентуално.

Вашият коментар