Сватбата на Чарлз и Даяна – ключов ход на рептилите-илюминати

images
На мнозина са известни твърденията за присъствие на рептилска цивилизация на планетата ни от дълбока древност. Илюминатите  също са познати на интересуващите се от теорията за световната конспирация и Новия световен ред. Следващото четиво е опит да се надзърне по-дълбоко в предпоставките на събитие, превърнало се в едно от най-запомнящите се за световния светски елит и за хората от планетата ни. Ето какво, всъщност, се е случило, започвайки с необходима предистория.Уиндзор са илюминатската фамилия, която набира най-много сили в момента и се опитва да измести Ротшилд от управленското място. (Разбира се, нека никога не забравяме, че Уиндзор е присвоено име, а истинската фамилия е Сакскобурготски, а кралица Елизабет е братовчедка с нашият Симеон, който също бе поканен на сватбата.)

Уиндзорите са символичен наместник на бунтовническата кралица и тази сватба бе част от тяхната култура. Бунтовническата кралица се отделя от управлението на Империята на Орион по време на съществуването на Атлантида и от тогава се прави опит за паралелно – също матриархално – управление. ДНК-командите заложени от Империята в нашите тела се активират. Няма друг начин, по който да събереш 2 милиарда души да гледат събитие, което в действителност е по-безинтересно дори от състезание по доене на крави (освен на световни първенства и олимпийски игри, които също са ритуал).

Кралицата се завръща. Това изисква активация. 

Сега сравнително кратка, но необходима предварителна информация за тези, които не са чели „The Biggest Secret“ на Дейвид Айк, защото това е важно, за да можете да разберете естеството на тази сватба и начина на мислене на илюминати. И, за да разберете най-вече кой е Уилям.

Това което Дейвид Айк открива чрез няколко вътрешни източника на информация, е че Уиндзорите не са като другите илюминатски фамилии. Техните рептилски гени са много по-силни от тези на другите кръвни линии и тяхното не-човешко ДНК надделява. Именно затова те имат нужда от кръстоска с хора с голям процент бозайническо ДНК, защото в противен случай извънземният ген ще надделее и само след няколко поколения те ще покажат лицата си такива, каквито са в действителност.

Въпреки това те никога не се сношават със случайни хора. Генетичното коляно на Даяна е Спенсър-Чърчил (да, на Унинстън Чърчил) и тя, точно както и Кейт Мидълтън не е „момиче от народа“. Рептилите обичат да се сношават с гена на сините очи и русата коса. И разбира се такава е Даяна – със сини очи и руса коса.

Тя е имала подходящата кръвна линия, за да роди синовете на Чарлз. Кралица Елизабет е казвала на Чарлз: „Ето това ще е съпругата ти“. Затова Чарлз непрекъснато се върти около Даяна, още докато тя е в бебешката количка. Тук е мястото да се каже, че Чарлз е имал любовни връзки със сестрите на Даяна докато не е решено, че именно Даяна е най-чистата и подходяща за него.

Както знаете, Чарлз е доста по-възрастен от нея и я е гледал как расте цял живот – накрая тя склонява да се оженят, въпреки че никога не го е обичала. Уиндзорите настояват да се докаже медицински, че тя е девствена (това е официална информация).

Уилям е роден на лятно слънцестоене, което е много важна астрологична дата (21 юни). На тази дата Даяна е заведена в болницата от Уиндзорите и е принудена да направи цезарово сечение, за да може детето да бъде родено точно на този ден, с идеята да бъде слънчевия бог.

Има данни, че точно след раждането на Уилям, Чарлз е казал „Това е. Това е краят“.

Уилям е спряган за Антихриста. Това е и истинската функция на Даяна от гледната точка на кралското семейство – да осигури това дете на Уиндзор (впоследствие и второ). Целта е да се родят първите два сина на Чарлз. След това Даяна става излишна за Уиндзорите. От друга страна е трябвало да я премахнат, защото е разбрала, че кралското семейство са рептилии. Най-добрата приятелка на Даяна разказва как принцесата неведнъж и е говорила уплашенa: „Те не са хора. Те са нещо друго!“ Затова и иска да се измъкне от тях. Доди ал Файед също е масон, но въпреки това двамата се влюбват. Даяна е била бременна в 3-ия месец от него. Детето е било пагубно за рептилиите, тъй като можело да бъде новият Хор – тя била носител на уникални гени (избирана е от хиляди) – можела да роди дете на Светлината и на Тъмнината. Случва се обаче вторият вариант.

За самото ритуално убийство на принцесата:

По план, Даяна е трябвало да бъде убита на 13 август, но не успяват и е премахната на 31 август 1997 г. Ритуалната сатанинска номерология на илюминати позволява да се разменят цифрите, що се отнася до такива неща. Гонят ги, те бягат с Мерцедеса из Париж. Всичко е изчислено. Влизат в тунела. Блъскат се в 13-ият стълб, точно където е било старото светилище на лунната богиня Даяна (нейна съименничка), където в древността са се извършвали сатанински жертвоприношения.

Доди и Даяна винаги си имали строго определен маршрут, по който да пътуват, но точно този ден шофьора „интуитивно“ решил да мине по друг път. Доказано е, че колата, с която са пътували е била манипулирана от МИ-6 и е била радио-управляема. Тя е забита дистанционно точно в 13-я стълб на тунела (част от ритуала). Тунелът е много оживено място – има неспирен поток на движение. „Случайно“ след катастрофата 20 минути не прехвърча и птичка. Пътят е затворен (това го твърдят очевидци). Дейвид Айк твърди, че ритуалът е следния – кръвта трябва да попива в земята 20 минути, за да бъде нахранена лунната богиня. Минава само един заблуден колоездач, който е шокиран и започва да звъни на бърза помощ, откъдето му се изсмиват. Колоездачът впоследствие явно заминава на околосветско пътешествие, защото изчезва безследно.

Линейката се бави неприлично много.

Зависи кой официален доклад четете, ще видите, че на линейката на Даяна й е отнело между 75 и 100 мин., за да стигне до болницата. При задръстване, лошо време и полицейски ескорт в Париж нормално това отнема само 11 минути. След това линейката стои срещу болницата в продължение на поне половин час без да бъде поета от медиците. Какво се е случвало в тази линейка през всичко това време, в която тя умишлено е била забавена, остава мистерия. Така или иначе, намерени са бележки ръчно писани от Даяна, в които тя изразява опасения, че мъжа й иска да я убие в автомобилен инцидент. Това е и самата истина.

Най-интересното е, че смъртта/убийството на Даяна (31 август, 1997 година) и сватбата на Чарлз с Камила (8 април 2005 година) са разделени точно от 7 години, 7 месеца и 7 дни. Три седмици, както при атентатите в Лондон. Принципно това са номерологични следи, по които можете да откривате дали едно събитие има естествен или изкуствен произход.
Даяна е била избрана, за да роди двама сина и после да бъде ритуално убита. Това е било нейното предназначение още от първия ден. Точно както Хенри VIII убива жена си Ан Болейн след като ражда дъщеря му Елизабет I. Историята се повтаря под формата на ритуал. И това не е случайно.

Вашият коментар